Brawl Stars ta nasıl PRO olunur

 

Brawl Stars’a Yeni Başladıysanız Ve Yeni Profesyonel Taktikler Öğernmek İstiyorsanız Doğru Yerdesiniz!

5 Madde de Profesyonel Bir Oyuncu Ol!

Profesyonel Taktikler:

1.➤Bu taktiği neredeyse çoğu oyuncu biliyor fakat yeni başlayanların %70’i bilmiyor. Herhangi bir çalıya girerken kesinlikle çalıyı kontrol edin. Nasıl mı edecek siniz? Çalıya saldırınızı kullanarak tabi kide, eğer çalıda saklanan birisi olursa karşı savaşçı hasar alacağı için hem korkacak hemde adamın orada olduğunu anlayacaksınız!

2.➤Eğer uzun menzil bir savaşçı seçtiyseniz çalılara pusmamanızı tavsiye ederim. Neden mi? Çünkü siz çalıdayken başka yakın menzil bir savaşçı sizi kolaylıkla öldürür. Yani çok gerekmedikçe çalılardan uzak durun!

3.➤Hesaplaşmada çoğu zaman uzak menzilli savaşçı seçmeyin. Daha çok yakın menzilli veya orta menzilli savaşçılar seçin.

4.➤Eğer kupa kasmak istiyorsanız ve kasmak için güzel bir oyun modu bulamıyorsanız kesinlikle tek hesaplaşma yada çift hesaplaşma girin. Kupa kasmak için en iyi yol tek hesaplaşma yada çift hesaplaşma girmektir.

5.➤Eğer tek başınıza girince kupa düşüyorsanız ve kupa kasmak istiyorsanız en etkili yöntem herhangi bir arkadaşınızla çift hesaplaşma girin. Aynı zamanda onla herhangi bir yerden konuşarak oynayın. Çünkü konuşarak oynarsanız anlaşabilir beraber taktik yapabilirsiniz. Ama eğer arkadaşınızda yoksa Brawl Stars’ın arkadaş arama özelliğini kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar